• 15 TEMMUZ RUHUNU SANAL YAŞATACAK

    Eyüp Belediyesi’nin ev sahipliğinde, izleyicinin "Magic Necmi" olarak tanıdığı ünlü sihirbaz Necmi Yıldırım’ın projesi olan “360 VR Sanal Gerçeklik Sineması” 15 Temmuz’da Çanakkale ruhunu Eyüp Meydanı’nda yaşatacak.

  • İzleyicinin Magic Necmi olarak tanıdığı ünlü sihirbaz Necmi Yıldırım “360 VR Sanal Gerçeklik Sineması”nı Eyüp Belediyesi ev sahipliğinde, Eyüp Meydanı’na getirdi. 15 Temmuz’da Çanakkale ruhunu yaşatacak olan sinemanın ilk gösterimi Eyüp Belediye Başkanı’nın katılımıyla gerçekleştirildi. Seyid Onbaşı’nın hikayesini anlatan filmi izleyen vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

    57’nci Alay Seyid Onbaşı filmini izleyen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Güzel bir çalışma. Başarılı bir çalışma. Memleketin çok kolay kazanılmadığını bir kez daha görmüş olduk. Geçmişte kurtuluş mücadelelerimiz oldu. Maalesef 15 Temmuz’da var en son safhalarından bir tanesi. İnşallah bundan sonra bir daha kurtuluş mücadelesi vereceğimiz dönüm noktaları yaşamayız.

    İnşallah daha güçlü bir şekilde, birlik beraberlik, kardeşlik içinde yürürüz devam ederiz ve bunlara gerek kalmaz. Ama bunların bilinmesi ve unutulmaması gerekiyor. Bu anlamda çocuklarımıza, gençlerimize iyi bir şekilde aktarmamız gerekiyor ki gelecekte sağlam olalım. Bu çalışma bu anlamda bu görevi yapıyor’’ ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir