• 3 AMBULANSLA ÜCRETSİZ HASTA NAKİL HİZMETİ

    Avcılar Belediyesi tarafından uygulaması devam eden ücretsiz sağlık hizmetiyle, yatalak hastalar belediyenin hasta nakil ambulansıyla hastaneye götürülüyor ve tedavisinin ardından evlerine bırakılıyor. Üç adet hasta nakil ambulans ile hastalara daha hızlı hizmet veriliyor

  • Avcılar Belediyesi tarafından uygulaması devam eden ücretsiz sağlık hizmetiyle, yatalak hastalar belediyenin hasta nakil ambulansıyla hastaneye götürülüyor ve tedavisinin ardından evlerine bırakılıyor. Üç adet hasta nakil ambulans ile hastalara daha hızlı hizmet veriliyor.

    Avcılar Belediyesi ‘Hasta Nakil Hizmeti’ ile hasta, yaşlı, engelli ve yataktan kalkamayacak durumda olan vatandaşlar için sağlık kuruluşlarına ulaşım imkanı sağlıyor. Acil durumda vatandaşların imdadına koşan ‘Hasta Nakil Hizmeti’ sayesinde en yakın hastanede tedavi olunabiliyor. Avcılar’da oturan vatandaşlar üç adet hasta nakil ambulansı ve hasta nakil aracı ile ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarına nakil hizmeti sağlıyor.

    Hasta Nakil Hizmeti için Avcılar Belediyesi 444 6 989 numaradan ulaşabiliniyor

    bir yorum

    1. Olsa ne ise yariyor ki, ayagim alcili gidemiyorum, diyorlar sizi asagi indikden sonra nakledebiliriz… Onemli olan ben yada yatalak baska bir hastanin asagi indirilebilmesi. indikden sonra takside var?

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir