ALTIN 2.242,06-0,05%
BITCOIN 2091910-5,46%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

3 YENİ KÜTÜPHANE MÜJDESİ

3 YENİ KÜTÜPHANE MÜJDESİ

ABONE OL
10 Kasım 2018 14:02
3 YENİ KÜTÜPHANE MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Kitap Kafe’nin açılış programına, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Başkan Yardımcıları,  AK Parti Milletvekili Alev Dedegil, Araştırmacı Yazar Erol Erdoğan başta olmak üzere birçok Küçükçekmeceli vatandaş katıldı.

Programda söz alan Temel Karadeniz, gençlerin tezahüratları arasında konuşmaya çalışarak, “Aslında kitabı hayatımıza dahil edemedik maalesef. Konuşmalarımızda hep önemini vurguladık. Oku emri ile başlayan bir dinin mensubu olmamıza rağmen, bu okuma meselesine bir türlü alışamadık. Seyretmek ve dinlemek bizim için daha hakim oldu. Bu bir başlangıç. Cennet Kültür Merkezimizde de böyle bir çalışmamız olacak. Halkalı’da yılbaşında kütüphanemiz açılacak. Kemalpaşa sağlık merkezimizde yine böyle bir çalışmamız olacak. Kitapla yakınlaşmak istiyoruz. Bu bir başlangıç bu bir yakınlaşma. Gençlerimize, Küçükçekmeceli vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yazar Erol Erdoğan ise kitabın bizim toplumumuzun  kadim kültürü olduğunu söylerek tüm çabanın hem Allah’ın kitabının hem de kainatın kitabının anlaşılması için olduğunu söyledi. Konusmaların ardından

kurdela kesen protokol üyeleri sonrasında  kitap kafeyi gezdi. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Temel Karadeniz bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

5 bin adet kitabın bulunduğu kafede, kültür merkezine gelen vatandaşlar bir kitap, sıcak bir yudum çay ile soluklanma fırsatı buluyor. Kültür merkezinin açık olduğu zamanlarda vatandaşlara hizmet verecek olan kafede çaylar ücretsiz.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: