• 30 AĞUSTOS MİRASIYLA TEK YÜREK OLMALIYIZ

    Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün, 30 Ağustos Zafer Bayramı ile ilgili bir basın bülteni yayınladı.

  • Milletimizin bağımsızlık uğruna tüm dünyaya karşı gösterdiği mücadele sonucu elde edilen 30 Ağustos Zafer Bayramının 95. yıldönümünü kutlamanın sevinci ve gururu içerisindeyiz.

    Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal önderliğinde başlatılan Milli Mücadele sonucu, işgal kuvvetleri topraklarımızdan kalıcı olarak atılmıştır. Bu şanlı zafer sonucu Türk milleti, birbirine olan bağlılığını ve gücünü tüm dünyaya kanıtlamış,  bağımsızlığın ve gücün simgesi olmuştur. Tarihi şanlı zaferlerle dolu yüce milletimizin bizlere bıraktığı bu emanet adına biz Türk milleti olarak cennet vatanımızı en üst seviyeye çıkarmak için tüm gücümüzle, tek yürek olarak çalışmalıyız.

    Demokrasi Yolunda Darbeye Geçit Yok!

    Aziz Türk milletimizin birbirine olan bağlılığı ve kardeşlik ruhunu, tıpkı 30 Ağustos ruhu gibi 15 Temmuz’da yaşananlar da bir kez daha açık bir şekilde göstermiş ve milli irademizi kimsenin baltalayamayacağı, Türk milletinin asla yenilmeyeceği kanıtlanmıştır.

    Tıpkı kişiler gibi, milletlerin de karakteri vardır. Bizim milletimizin karakteri, gerçekten erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de, yeri geldiğinde vatanını korumak için canından vazgeçmeyi göze alabilmektir. Türk milletinin bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görmüşüzdür. Yüce Türk milleti hain girişimlere karşı durup, demokrasimize sahip çıkarak darbeye geçit vermemiştir. İşte bunların sonuncusu, 15 Temmuz 2016’da tüm dünyaya millet olma dersini verdiğimiz Demokrasi Zaferi’mizdir.

    Karayün; Türk milletinin istikbalini tüm dünyaya haykırdığı, milli ruhumuzu yücelten ve yükselten 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyor, Kurtuluş Savaşımızın tüm kahramanlarına; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere ve ayrıca 15 Temmuz hain darbe girişiminde canını hiçe sayan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor,  gazilerimizi minnet, şükran ve saygıyla anıyoruz” dedi.

    Türkiye Yerel Basın Birliği Genel Başkanı Nezir Karayün

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir