• 4 YENİ PARK GELİYOR

    Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşın dinlenebileceği, keyifli zaman geçirebileceği alanları arttırmaya devam ediyor.

  • Park ve Bahçeler Müdürlüğü 4 mahallede 4 adet yeni parkın yapımına iki parkın da revizesine başladı. Sosyal donatı alanlarının daha fazla olması için çalışan ekipler, ilçe içerisindeki yeşil alan metrekaresinin artması için hız kesmeden yol alıyor.

    Yeşil alanların sayısını arttırarak vatandaşın kullanımına sunan Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, 4 farklı mahallede 4 adet yeni parkın yapımına bir parkın da revizesinebaşladı. Sosyal donatı alanlarının oluşması için sık sık projeler oluşturarak hayata geçiren belediye, öncelikli olarak çocukların aktif olabilmesi için parklara büyük önem veriyor.

    Binlerce Metrekare Yeşil Alan Geliyor

    Adnan Kahveci Mahallesi Taner Sokak üzerinde, Gürpınar Mahallesi Kartal Sokak ile Lazer Sokak kesişiminde park ve kafe, Kavaklı Mahallesi Çim Sokak ile Burgaz Sokak kesişiminde park veBelediye Sosyal tesis alanı, yine aynı mahallede Çay Sokak üzerinde bulunan muhtarlık binası yapımı ve  parkındüzenlemesi toplamda 10 bin 625metrekare olarak yapımına başlandı. Ayrıca Sahil Mahallesi Kavaklı Kent Parkı’nda ve Marmara Mahallesi Hürriyet Parkı toplamda 7 bin 280 metrekarelik park alanının da revizesi gerçekleştiriliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir