ALTIN 2.247,760,20%
BITCOIN 2141903-1,90%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

5 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU

5 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU

ABONE OL
18 Mayıs 2018 10:31
5 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA BULUŞTU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İftarda konuşan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Bir Ramazan ayında daha Büyükçekmece ailemle aynı iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Başkan Akgün, misafirleriyle tek tek ilgilendi

Büyükçekmece Belediyesi’nin her yıl Ramazan ayında düzenlediği mahalle iftarlarının ilki bu yılda Fatih Mahallesi Kuba Camii avlusunda gerçekleşti. İftara katılım geçen yıllara oranla çok kalabalık olunca, iftar sofraları cami avlusunun dışına taştı. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı iftar öncesinde misafirleriyle tek tek ilgilenen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece ailesi ile bir kez daha iftar sofrasını paylaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Dere ıslahı çalışmaları hakkında bilgi verdi

Başkan Akgün, Atatürk ve Fatih mahalle sakinlerini yakından ilgilendiren bölgedeki dere ıslah çalışmaları hakkında da bilgi vererek, “Yoğun yağmur zamanlarında yağmur sularının yukarıdan sürükleyerek deniz kıyısına taşıdığı taş, toprak, çamur ve kum sorun yaratıyordu. İSKİ ile beraber yaptığımız çalışmalar sonucunda dere ıslahlarına başlandı. Bundan ötürü 2 ay kadar bir sıkıntımız olacak. Ama yapılan bu iş kentimiz adına çok önemli bir hizmettir. Başta İSKİ genel müdürümüz olmak üzere emeği geçenlerin hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Allah eksiksiz buluşmayı nasip etsin”

Başkan Akgün konuşmasının sonunda mahalle iftarına yoğun katılım gösteren Büyükçekmece ailesine teşekkür ederek şöyle konuştu; “Sevgili Büyükçekmece ailem sizlerle birlikte bir kez daha Ramazan ayında aynı iftar sofrasını paylaşmaktan dolayı çok mutluyum. Allah tuttuğumuz oruçları kabul eylesin. Hepinizle birlikte tekrara gelecek Ramazan ayında eksiksiz buluşmayı yüce Allah bizlere nasip etsin.”

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: