• 6 TIR HALEP İÇİN YOLA ÇIKTI

    Halep’e geçtiğimiz hafta 5 TIR yardım malzemesi gönderen Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa sahilde düzenlenen törenle 6 TIR yaldım malzemesini daha Halep’e uğurladı. 

  • Halep’e geçtiğimiz hafta 5 TIR yardım malzemesi gönderen Beyoğlu Belediyesi, Kasımpaşa sahilde düzenlenen törenle 6 TIR yaldım malzemesini daha Halep’e uğurladı.

    Törende konuşan Başkan Demircan, “Beyoğlu olarak bütün yardım kampanyalarının içerisinde var olduk. Bugün de burada 6 TIR’ malzemeyi daha Halep’e uğurluyoruz. Beyoğlu’nda yaşayan yaklaşık 600 Suriyeli aileye de sürekli yardım yapıyoruz” dedi.

    Büyük insanlık dramının yaşandığı Halep’e geçtiğimiz hafta 5 TIR dolusu yardım malzemesi gönderen Beyoğlu Belediyesi, Halep’e yardım elini uzatmaya devam ediyor. Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde; Türkiye Diyanet Vakfı, Beyoğlu Kaymakamlığı, Beyoğlu İlçe Müftülüğü, Beyoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Market Vakfı işbirliğiyle toplanan 6 TIR yardım malzemesi daha Halep’e gönderildi. Kasımpaşa Sahilde gerçekleştirilen uğurlama törenine; Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Avukat Harun Muş, Beyoğlu İlçe Müftüsü Aydın Yığman ve Beyoğlu’nda yaşayan Suriyeli ailelerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir