• ŞAMPİYON AVCILAR’DAN

    Türkiye Satranç Federasyonunun düzenlediği 2017 Avcılar İlçe Birinciliği Satranç Turnuvası, 11-12 Şubat tarihleri arasında Avcılar Belediyesinin ev sahipliği ile Avcılar Atatürk Stadında gerçekleşti.

  • Avcılar Belediyesinin ev sahipliğini üstlendiği Avcılar İlçe Birinciliği Satranç Turnuvasına 69 sporcu katılırken, izleyici olarak katılan Avcılarlı vatandaşların da ilgisinin yoğun olduğu gözlendi. 6 raunttan oluşan turnuvanın ilk gününde 3 raunt oynandı. İki gün süren Avcılar İlçe Birinciliği Satranç Turnuvasının birincisi Taha Mert DÖNMEZ olurken, ikinci sırayı Ali Bülent ÖZVEREN aldı. Üçüncü sıraya Berkay Daloğlu yerleşirken Avcılar’da ikamet eden Satranç Turnuvası Şampiyonu ise Tuncay Menekşe oldu.

    Turnuvada dereceye giren sporculara, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli tarafından özel ödülleri verilirken Başkan Toprak; “Satranç zihin sporudur. Her yaş grubuna, ruh sağlığı, hafıza geliştirme ve karar verme pratiği kazandırma özelliğinden dolayı önermekteyiz” dedi.

    AVCILAR, ATATÜRK’Ü SANAT VE SPORLA ANIYOR

    Avcılar Belediyesi geçtiğimiz Kasım ayında da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Etkinlikleri kapsamında TSF ile birlikte satranç turnuvası düzenlemişti. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına düzenlenen Satranç Turnuvası, ‘Avcılar Atatürk’ü Sanatla ve Sporla Anıyor’ söylemi ile büyük beğeni toplamıştı.

    4

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir