ALTIN 2.238,90-0,19%
BITCOIN 2068252-5,56%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

A101 AKTÜEL ÜRÜNLERİ TAKİP PLATFORMU

A101 AKTÜEL ÜRÜNLERİ TAKİP PLATFORMU

ABONE OL
16 Eylül 2018 18:07
A101 AKTÜEL ÜRÜNLERİ TAKİP PLATFORMU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilindiği gibi A101 7 Binden fazla mağazası ile Türkiye’nin en büyük gıda marketlerinden birisidir. Her hafta düzenlenen Aktüel indirim günleri ile bir çok müşterisine de potansiyel şekilde büyük indirimler sunarak ulaşmaktadır. Müşterilerin bu indirimleri takip edebilmesi ve daha bilinçli şekilde alışverişler yapabilmesi için oluşturulmuş bir platformdan bahsetmek istiyorum. Deşifre, yıllar boyunca aktif olarak bir çok kişi tarafından kullanılmış bir proje olsada Avcı Çukuru tarafından projelendirilmesi 2018 Mayıs civarında olmuştur. Bir çok hali hazırda projenin birleşimi ile oluşturulan Deşifre potansiyel gücüne kısa zamanda bu birleşimle ulaşmıştır.

Dijital Stratejist olarak, Deşifre üzerinde yapılan çalışmalar odak noktası ve kitle bulumu her noktada mükemmel ve kusursuz şekilde ilerledi. Bir çok anahtar kelimede kazandığı gücü son zamanlarda yeni bir kelime ile taçlandırmanın eşiğinde. A101 Aktüel, kitlesel gücü ile bir çok projenin korktuğu ama yapıldığında büyük geri dönüşlerin alınacağı bilinmektedir. Toplumsal bilinirliliği yanında hizmet kalitesini maksimum seviyeye çıkararak iyi bir seviyeye gelen ve ilk 3 arasında yerini aldı. Tam olarak SEO duvarlarıyla korunan ve SEO Anarşi yöntemi ile yönlendirilen Deşifre kısa zamanda alanında ve alt kollarda zirve sahibi olmak için çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor.

A101 AKTÜEL KATALOG VE ÖNERİLERİ

Kullanıcı ve ziyaretçilere verdiğimiz değer ile kısa zamanda çok büyük bir kitleye ulaştık. A101 seven müşterilere verdiğimiz değer bizide sevmelerine ve yorumları, paylaşımları ile bize destek olmalarını sağladı. Her zaman daha iyisini oluşturmak için yaptığımız çalışmalarımızda verdiğimiz dijital ürünlerin önerileri, kullanıcılar tarafından şikayet edilmiş ürünleri katalog öncesinde inceleyerek olumlu olumsuz şekilde öneri puanlaması ile sunmamız herkesten çok daha farklı bir A101 Aktüel Ürünler hizmeti verdiğimizi kanıtlamaktadır.

Deşifre, sadece A101 ile değil diğer alternatif mağazaların kataloglarınıda Aktüel Ürünler olarak sunmaktadır. Bu çalışmaların verimli ve daha sağlıklı şekilde ilerleyebilmesi için ayrı bir birim oluşturulmuştur.

Deşifre

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: