ALTIN 2.234,27-0,40%
BITCOIN 2061680-5,47%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AHT RENT A CAR ESENYURT’TA LİDER

AHT RENT A CAR ESENYURT’TA LİDER

ABONE OL
25 Mayıs 2018 12:03
AHT RENT A CAR ESENYURT’TA LİDER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Taşımacılık sektöründe bölgede uzun yıllar hizmet veren AHT REN A CAR yöneticileri Halil Karakoç, Atalay Mükyen ve Cafer Karakoç 4 yıl önce başladıkları araç kiralama alanında Esenyurt’un merkez caddesi olan Doğan Araslı Bulvarı Agora iş merkezinde yeni yerlerinde hedeflerini büyütüyor.

Böyle bir hizmete bölgenin ihtiyacı olduğunu belirten AHT RENT A CAR kurucusu Halil Karakoç, 3 araçla başlayarak kısa sürede 40 araçlık bir araç filosu oluşturduklarını söyledi.

Halil Karakoç AHT RENT A CAR ve sektör hakkında bilgi vererek, önemli ve bir o kadar sistemli hizmet verdiklerini belirtti. Karakoç, ‘’  3 araçla başladığımız bu işe şu an 40 aracımız ile kurumsal olarak hizmet veriyoruz. Toplu kiralama, firmalara filo şeklinde yapıyoruz. AHT oto servisimiz var, kendi araçlarımızı kendimiz tamir ve bakımlarını yapıyoruz.
Bizim AHT olarak her bir müşterimizin memnuniyeti bize 5 müşteri olarak geri döndü. Buda bizim kurumsal, planlı, mevzuata uygun olarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmamızdan kaynaklıdır. Şu anda 40 binek araçla verdiğimiz hizmeti büyüterek şubelerimizi çoğaltmak istiyoruz. Esenyurt’ta araç kiralama hizmeti yoktu biz bu eksikliği gördük. Çünkü burada araç ihtiyacı olan insanlar çevre oto kiralama firmalarına gidiyordu. Araç kiralayan müşterimizin kaza ya da başka bir durum ile karşılaştığı zaman, karşılıklı imzaladığımız resmi prosedürlere uygun uygulama yapılır. Hedefimiz AHT RENT A CAR olarak büyümek daha geniş hizmet alanı oluşturmak. Bu hedefleri yapmaya çalışırken önceliğimiz müşteri memnuniyeti, çevremize karşı duyarlı olarak hizmet etmektir’’ dedi.

Halil Karakoç yeni merkezlerine Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik ile ziyaret ettiklerini söyledi. Başkan Alatepe’nin genç girişimcilerin her zaman yanında olduğunu, destek verdiğini, Esenyurt’ta kim iş yeri ve istihdam sağlıyorsa, her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

 

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: