ALTIN 2.241,55-0,07%
BITCOIN 2068930-6,33%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AK PARTİ ANKETİNDE BİNALİ YILDIRIM VE MÜEZZİNOĞLU SÜRPRİZİ

AK PARTİ ANKETİNDE BİNALİ YILDIRIM VE MÜEZZİNOĞLU SÜRPRİZİ

ABONE OL
18 Kasım 2018 14:11
AK PARTİ ANKETİNDE BİNALİ YILDIRIM VE MÜEZZİNOĞLU SÜRPRİZİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul için yaptırılan anketlerde, başkan görülmesi istenen isimler listesinde sırasıyla ‘metal yorgunluğu’ iddiasıyla görevden alınan Kadir Topbaş, TBMM Başkanı Binali Yıldırım ve Mehmet Müezzinoğlu’nun ismi çıktı.

Ancak Topbaş’a Ak Parti seçmeninin ilgi göstermesine karşın siyasette yeniden rol verilmesinin düşünülmediği belirtildi.

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın son bir hafta içerisinde üzerinde en yoğun çalıştığı ili İstanbul oluşturdu. İstanbul büyüşehir başkan adayının kim olacağı kadar, 39 ilçe için belirlenecek isimler de tek tek değerlendirildi. Erdoğan, dinlenmeye çekildiği bu bir hafta içerisinde, genel başkan yardımcılarını yanına çağırarak zaman zaman gruplar halinde toplantı yaptı.

Hürriyet’ten Nuray Babacan’ın haberine göre, Erdoğan’ın, birkaç kez yenilettiği anket ve analizlerden sonra önümüzdeki haftalarda tavrını netleştireceği öğrenildi. Anket sonuçlarına rağmen Kadir Topbaş’ın ismi siyasette hiç gündem oluşturmadı. İbre Yıldırım’dan yana görünürken, Mehmet Müezzinoğlu’nun Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı yapılabileceği öne sürülüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: