• AKDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

    Esenyurt ‘un tanınan ailelerinden Akdemir Turizm ve Taşımalık firma sahipleri İhsan, Hakkı, Musa, Kahraman ve Habib Akdemir’in babaları Muzaffer Akdemir hakka yürüdü.

  • Aynı zamanda geçmiş dönem Esenyurt Belediye Meclis üyesi olan İhsan Akdemir ile kardeşleri Musa Akdemir, Hakkı Akdemir, Kahraman Akdemir, Habib Akdemir’i acılı günlerinde dostları yalnız bırakmadı.

    Esenyurt Gümüşhaneliler Derneği Başkanı olan Hakkı Akdemir ve Esenyurt SS.113 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Eski Başkanı olan Musa Akdemir taziyeleri kabul ederek, böyle bir günde yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına teşekkür ettiler.

    Ebedi yolculuğuna uğurlanan merhum Hacı Muzaffer Akdemir uzun bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığına yenik düşerek İstanbul, Esenyurt ’ta vefat etti. Muzaffer Akdemir 85 yaşında ve 9 çocuk babasıydı.

    Esenyurt İnönü Mahallesi, Hz. Ömer Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı ardından Muzaffer Akdemir’in na’şı defnedilmek üzere memleketi Gümüşhane’ye götürüldü.

    Cenaze namazına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, ilçe daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Kadıoğlu namaz sonrasında Akdemir kardeşlere başsağlığı dileğinde bulunarak cenazeyi Gümüşhane’ye uğurlayanlar arasında yer aldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir