ALTIN 2.240,53-0,12%
BITCOIN 2084046-5,02%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Akgün Azerbaycan gazileriyle birlikte orucunu açtı

Akgün Azerbaycan gazileriyle birlikte orucunu açtı

ABONE OL
24 Mayıs 2019 16:51
Akgün Azerbaycan gazileriyle birlikte orucunu açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Büyükçekmece Muharip Gaziler Derneği’nin de katıldığı iftarda konuşan Başkan Akgün, Ramazan gibi kutsal bir ayda dost ve kardeş Azerbeycan’dan gelen gazilerle iftar açmaktan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

“Tüm gazilerimize uzun ömürler diliyorum”

Türk ve Azeri gazilerle birlikte orucunu açan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün “Kıymetli gazilerimizle birlikte orucumu açmanın mutluluğunu yaşadım. İftar soframızı paylaşmak, mübarek Ramazan ayında bir arada olmak beni çok mutlu etti. Ramazan gibi kutsal bir ayda dost ve kardeş Azerbaycan’dan gelen gazilerimiz ile birlikte iftar soframızı paylaşmak beni son derece mutlu etmiştir. Türk ve Azeri tüm aziz şehitlerinin ruhları şad olsun. Hayatta olan tüm gazilerimize uzun ömürler diliyorum” ifadesini kullandı.

İftara Büyükçekmece Belediye Meclis Başkan Vekili Ahmet Şahin, Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral, Azerbaycan Terhis Olunmuş Harpçilerin Gençleri Maariflendirme İçtimai Birliği Başkanı Emin Hesenli ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Büyükçekmece İrtibat Şubesi Başkanı Em. Dz Asb. Kd. Bçvş. Selçuk Eker katıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: