• AKGÜN: BENİM MAKAMIM SOKAKLAR

    Mutluluk Şehri Buluşmaları nedeniyle tüm ilçeyi gezen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün bu kez de Atatürk Mahallesi’ni ziyaret etti.  

  • Atatürk Mahallesi Manolya Sitesi sakinleriyle bir araya gelen Başkan Akgün, ilçede gerçekleştireceği projeler hakkında vatandaşlara bilgi vererek Büyükçekmeceliler için bu zamana kadar yaptığı çalışmaları anlattı.

    Buluşmaya katılan tüm vatandaşların sorularını tek tek yanıtlayarak keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Akgün, “Benim makamım sokaklardır” diyerek bir kez daha sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarıyla örnek oldu.

    “Büyükçekmece ailem için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir”

    Vatandaşlara telefon numarasını vererek istek ve önerileriniz için beni arayabilirsiniz diyen Başkan Akgün şu şekilde konuştu: “Değerli büyük Büyükçekmece ailem bana ve Büyükçekmece Belediyesi’ne 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz. Biz sizler için hizmet ediyoruz. Sokağınızda, çevrenizde ilçedeki herhangi bir istek ve önerinizi bizlere iletebilirsiniz. Bizim amacımız sizlere en iyi hizmeti sunabilmektir. Hep söylemişimdir benim makamım sokaklardır diye. Sizlerle yaptığımız buluşmalar sayesinde hem karşılıklı sohbet edebiliyoruz hem de kafamızdaki tüm soru işaretlerini aklımızdan siliyoruz. Büyük Büyükçekmece ailem için çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecektir.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir