• Akgün bir kez daha TBB Encümen üyeliğine seçildi

    Türkiye Belediyeler Birliği'nin (TBB) başkanlık, başkan divanlığı ve encümen seçimleri sonrasında Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, yeniden encümen üyeliğine seçildi.

  • Ankara’da gerçekleştirilen TBB 2018 yılı Mayıs Ayı Meclis Toplantısı’nda istifa nedeniyle boşalan birlik başkanlığı görevine de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin seçildi.

    Birliğin ilk kadın başkanı oldu

    TBB’nin çok sayıda belediye başkanı ve meclis üyesinin katılımıyla gerçekleşen Mayıs ayı toplantısında, 2017 yılı Bütçe Kesin Hesabı görüşülerek karara bağlandı.

     Ardından oylamaya geçilerek Birlik Başkanı, 1. Başkan Vekili ve Encümen Üyeleri seçimle belirlendi. Yapılan oylama neticesinde Divana tek aday olarak önerilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin TBB’nin ilk kadın başkanı olurken Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’de yeniden Encümen üyeliğine seçildi.

    Başkan Akgün, Şahin’i kutladı

    Başkan Akgün, Türkiye Belediyeler Birliği’nin 2018 yılı Mayıs ayı Meclis toplantısında birlik başkanlığına seçilen Fatma Şahin’i kutlayarak; “Eski bakanımız ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Fatma Şahin’i ve yeni seçilen tüm yöneticileri tebrik ediyor, başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.

    Toplantıda söz alan Başkan Akgün, Türkiye’deki belediyelerin gerek personel maaşları, gerekse hizmetlerini gerçekleştirmede yapılan ödemelerde Katma Değer Vergisi’nden muaf tutulması gerektiğinin altını çizerek, toplantıda kararların tüm belediyelerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir