• AKGÜN’DEN 2016 YORUMU

    Büyükçekmece Belediye Meclisi, Aralık ayı meclis toplantısının ikinci oturumunu gerçekleştirerek bu yılın meclis çalışmalarını sonlandırmış oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün,  “Meclisimiz açısından 2016 yılını değerlendirirsek, çok başarılı bir yıl geçirdik” dedi.   

  • 2016 yılında oldukça verimli çalışan Belediye Meclisi’nin Büyükçekmece’nin yararına çok yararlı kararlar aldığını ve belediyenin de bu kararları başarıyla uyguladığını söyleyen Başkan Akgün, “İnanıyorum ki, 2017 yılı da Büyükçekmece yılı olacak. 2017 yılının sevgi yılı olacağına inancım tamdır” diye konuştu.

    Başkan Akgün şu şekilde konuştu:

    “Belediye meclisi olarak 2016 yılını verimli bir şekilde geçirdik ve başarıyla sonuçlandırdık. Tüm bir yıl boyunca aldığımız kararlar sayesinde Büyükçekmece halkı için çok sayıda proje hayata geçirdik. Önümüzdeki yılda da bu istikrarımızı ve başarımızı korumayı temenni ediyorum. 2017 bütçesinin Büyükçekmece için verimli projelere vesile olacağını düşünüyorum.  2017 Büyükçekmece’nin yılı olacak! 2017 yılı herkese sağlık, mutluluk ve barış getirsin. Yine sevgi yılı olsun.”

    meclis2_n

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir