ALTIN 2.238,41-0,21%
BITCOIN 2048805-6,87%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AKGÜN’DEN UYSAL’A HODRİ MEYDAN

AKGÜN’DEN UYSAL’A HODRİ MEYDAN

ABONE OL
20 Şubat 2019 21:44
AKGÜN’DEN UYSAL’A HODRİ MEYDAN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti adayı Mevlüt Uysal’ı Büyükçekmece’de sabah kahvaltısı yapmaya ardından da yeşil alanları ve sahili gezmeye davet eden Akgün, ‘Büyükşehir Başkan vekili çıkmış bana yeşilden bahsediyor. Büyükçekmece’yi yeşillendireceğim. Büyükçekmece sahilini halka açacağım diyor. Şimdi ona soracağız; Siz Başakşehir Belediye Başkanı olarak orayı betona gömdünüz. Bahçeşehir’den Büyükçekmece Belediyesi olarak 1193 yılında en iyi uydu kent olarak habitat ödülünü gittim ben aldım. Sen şimdi Bahçeşehir’in göletini ve bütün yeşil sahalarını yok ettin. Mahkeme kararlarına rağmen. Halkın direnmesine rağmen orada beton yığınları devam ediyor. Senin orada kişi başına düşen yeşil alan 8 metre kare. Büyükçekmece’de yatay yapılaşmayı biz 36 yıldan beri devam ettiriyoruz. Ortalama bina yüksekliği 3 kat. Tamamı planlı. Kişi başına düşen yeşil alan 130 metre kare. Siz gelmişsiniz Büyükçekmece’de yeşilden bahsediyorsunuz. Sahiller sadece bizim halkımızı değil tüm İstanbul halkını kucaklıyor. Yıllardan beri İstanbul halkı Büyükçekmece’de nefes alıyor. Siz aklımızla alay eder gibi Büyükçekmece sahillerini halka açacağım diyorsunuz. Ben sayın başkana Büyükçekmece sahilinde her hangi bir cafede bir sabah kahvaltısı vermeyi düşünüyorum. Buradan davet ediyorum. Sahil ve yeşil alanları beraber gezeceğiz. Bütün büyük parklarımızı beraber gezdikten sonra sayın başkanda ricam şu olacak. Beraber benim 1993’de ödül aldığım Bahçeşehir’i de beraber gezelim. Oraya gelirse beraber gezeceğiz’ ifadelerini kullandı

SİZİ BU ZAMANA KADAR BAĞLAYAN MI VARDI?

Hasan Akgün, ‘Bunun dışında metroyu, metrobüsü getirdiniz de sizi bağlayan mı vardı? 25 yıldır İstanbul halkı size İstanbul’u emanet etmedi mi neden yapmadınız? Metroyu 5 sene önce ulaştırma bakanlığına devrettiğimizde senin haberin yok muydu? Neden şimdi bunu söylüyorsun. Metrobüsü dönemin başkanı Kadir Topbaş 2017 yılında ihale etmişti. Siz geldiniz iptal ettiniz. Seçim yakın ben bunları seçimde halka söz veririm diye mi? Bizim aklımızla kimse alay etmesin. Şu olabilirdi hiç iktidarda olmazlardı o zaman gelir derdi ki; Büyükçekmece halkı bizi iktidar yapın size metrobüs getireceğiz. O zaman deme hakkın var ama şimdi deme hakkın yok. Büyükçekmece halkı akılıdır. Kimsenin aklıyla alay etmesinler’ ifadelerini kullandı.

LİSTEDE BÜYÜKÇEKMECE’DEN KİMSE YOK

Listelerle ilgilide Uysal’ı eleştiren Akgün, ‘Listeler açıklandı Büyükçekmece’den kimse yok. 2 tane arkadaş var. Biz Büyükçekmece’yi kusura bakmasınlar Büyükçekmece ailemizle idare etmeye muhtebiriz. Hem de 10 tane daha Büyükçekmece’yi Büyükçekmece halkı idare etmeye muhtebirdir’ şeklinde konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: