• Akgün’e yapılan haksızlığa isyan etti

    Reklamcı ve yazar Ateş İlyas Başsoy, sosyal medya hesabından Başkan Akgün’e yapılan haksızlığa isyan etti…

  • NEREDEN NEREYE?

    Büyükşehir yasası Özal zamanında çıktı ve büyükşehirlerin makro projeleri çözecek gelirleri oldu.

    Bu yasa önce Sözen zamanında kullanıldı. Şehre 100 km öteden su getirecek dev su kanallarını Sözen yaptı, açılış Erdoğan’a denk geldi.

    İstanbul’da metro, metrobüs, doğalgaz hep Sözen zamanında başladı. Gecekondularda her gün 1 milyon bebeğe süt vermek bir Sözen projesiydi. Şehrin göbeğinde ortaçağ pisliği barındıran Kazlıçeşme, Sözen zamanında temizlendi. Dalan zamanında başlayan milyar dolarlık arıtma tesisleri, Sözen zamanında bitti.

    Gerizekalı bir sendika ağası seçime 2 ay kala Sözen’i sabote etmek için çöp grevi başlatmasa, Sözen belki bugüne kadar belediye başkanı olarak devam edecekti.

    Sözen yaptı Erdoğan yedi.

    Yine de, Allah’ı var, Erdoğan metro, doğalgaz, su taşıma vb. açılışların hepsine Sözen’i çağırdı ve açılışları Sözen’le elele yaptı. Erdoğan’ın bu vefalı tavrını o dönem ben bile takdir etmiştim.

    Bu hikayeyi niye anlatıyorum?

    Bugün Büyükçekmece’de bir devlet hastanesi açılışı yapıldı. Açılış tam bir AKP şovuna dönüştü. Hastanenin yapımında büyük emeği olan Büyükçekmece’nin CHP’li Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ise açılış törenine çağrılmadı.

    Protokolde yeri olmadığı halde eski belediye başkanını vefadan ötürü açılışlara davet eden bir anlayıştan; protokolde üçüncü sırada olması gereken bir belediye başkanını çağırmayan bir anlayışa.

    Adalet varsa, bu kibir, bu görgüsüzlük, bu çiğlik bitmeli.

    Yazık.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir