• AKGÜN’ÜN HIZINA YETİŞİLMİLYOR

    Makamında zaman geçirmeyi sevmediğini her zaman vurgulayan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen yol, kaldırım ve onarım çalışmalarını yerinde denetlemeyi sürdürüyor.

  • Her fırsatta Büyükçekmece’nin mahallerini gezerek ekiplerinin yaptığı çalışmaları denetleyen Başkan Akgün, Pınartepe Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yol ve kaldırım çalışmalarını denetledi.

    Çalışmalar hakkında bilgi aldı

    Yaz mevsimi çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Büyükçekmece Belediyesi, bir yandan ihtiyaç duyulan bölgelerdeki yollarda bakım onarım çalışması yaparken diğer yandan da kış mevsimin olumsuz etkilerini ortadan kaldırıyor. Yapılan çalışmaları teknik ekibi ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Akgün, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

    Yaz mevsimi için son hazırlıklar yapılıyor

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, parka dikilen bir bitkiden, dökülen asfalta, yapılan kaldırım taşına kadar her çalışmayı birebir yerinde takip ediyor. Büyükçekmece Belediyesi’nin 2018 yılı hizmet seferberliği kapsamında ilçe genelinde sürdürdüğü yol, kaldırım, tretuvar çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, modern kent anlayışının gereği olan sosyal donatı alanlarında da hummalı bir çalışma yürütülüyor. Çalışmalar kapsamında en son teknoloji kullanılarak ilçeye ömürlük yeni yollar kazandırılırken, ömrünü doldurmuş parklar da yenileniyor. Ayrıca yaz mevsiminde sahillerin güvenliği ve temizliği konusunda da çalışmalar aralıksız olarak yürütülüyor.

    “Birinci kural halkla iç içe olmak”

    Yaptığı denetlemeler esnasında vatandaşlarla görüş alışverişinde de bulunan Başkan Akgün, gelen talepleri de değerlendirme fırsatı buluyor. Her fırsatta Büyükçekmece genelindeki çalışmaları yerinde takip ettiğini ifade eden Başkan Akgün; “Benim için makamda oturmamak kaliteli bir hizmetin sağlanmasında olmazsa olmaz bir nokta. Belediyecilikte hedeflenen hizmet kalitesini yakalamanın birinci kuralı halkın içine karışmak, onların dertlerini, isteklerini ve değerlendirmelerini almaktan geçer. Ancak halkla iç içe olunca başarılı bir belediyecilik çizgisi yakalayabilirsiniz’’ diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir