• BAŞKAN AKGÜN’ÜN SEÇİM HEYECANI

    Anaokulu öğrencilerinin, okul başkanı seçimine tanıklık yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; "5 seçim kazandım böyle heyecan yaşamadım" dedi.

  • Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinliği kapsamında Berna Yılmaz Anaokulu’nda minik öğrencilerle bir araya geldi.

    Böyle heyecanlı seçim görmedim

    Avrupa Yerel Demokrasi Haftası etkinliği kapsamında Berna Yılmaz Anaokulu’nda minik öğrencilerin demokratik bir ortamda okul başkanı seçimine gözlemci olarak katılan Başkan Akgün, “5 kez belediye başkanı seçildim, böyle heyecanlı seçim görmedim” dedi.

    “Ağaç yaşken eğilir”

    Minik öğrencilerle renkli dakikalar geçiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Geleceğimizin ışığı olan çocuklarımızla oldukça heyecanlı ve renkli dakikalar yaşadık. Çok kültürlü toplumlarda bir arada yaşama bilincini aşılamak için gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizde, çocuklarımızla demokrasi deneyimini de paylaştık. Ağaç yaşken eğilir. Çocuklarımızı ne kadar çok bilinçli bireyler olarak yetiştirirsek geleceğimiz o kadar aydınlık olur” şeklinde konuştu.

    p1270781

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir