• Akgün’ün yaptığı meydanda miting yaptı

    Büyükçekmece’ye kazandırdığı bir çok projeyi Büyükçekmece’de yokmuş gibi lanse eden Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal yine baltayı taşa vurdu

  • Büyükçekmece’ye kazandırdığı bir çok projeyi Büyükçekmece’de yokmuş gibi lanse eden Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan adayı Mevlüt Uysal yine baltayı taşa vurdu. Büyükçekmece’de bu zamana kadar hiç meydan yapılmadığını ifade eden Uysal, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün yaptığı meydanda  vatandaşlara seslendi. 

    Büyükçekmece’ye Belediye Başkan adayı olarak atanan Mevlüt Uysal yine baltayı taşa vurdu. Daha önce Büyükçekmece’de bir çok projenin halka kazandırıldığını görmezden gelip, kendi projelerine ekleyen Uysal, bu seferde meydana takıldı. Büyükçekmece’de hiç meydan olmadığını söyleyen Uysal, Akgün’ün yaptığı meydanda vatandaşa seslendi. Akgün’ün yaptığı meydanda alanı yine dolduramayan Uysal’ın mitingine ilgi az oldu. 

    Anketlerde de geride

    Büyükçekmece’de yapılan bir çok ankettede geride olan Mevlüt Uysal’ın Büyükçekmece’ye ithal aday olarak geldiği, ilçeyi bilmediği için burada Millet İttifakı’ın adayının tutmadığı konuşulanlar arasında yer aldı. 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir