• ‘AKLIMDA KALAN SURETLER’E İLGİ BÜYÜK

    Büyükçekmece Belediyesi Doç. Dr. Bekir Tuğcu'nun "Aklımda Kalan Suretler" isimli fotoğraf sergisine ev sahipliği yaptı. 

  • Türkiye’nin başarılı fotoğraf sanatçılarından Bekir Tuğcu’nun Türkiye ve dünyanın çeşitli ülkelerinde çekmiş olduğu portre fotoğraflarından oluşan sergi büyük ilgi gördü.

    “Sanatın yeri bir başka”

    Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen sergi açılışını gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Adem Yazır, “Sevgili sanatseverler sayın belediye başkanımız Dr. Hasan Akgün adına hepinize hoş geldiniz diyorum. İnsan başka meslekleri de yapsa ruhundaki sanatın yeri bir başka. Aynı zamanda da Büyükçekmece Fotoğraf Derneği üyesi olan değerli hocamız Büyükçekmece için örnek bir çalışma yapmış. Kültür ve sanat kenti Büyükçekmece’de böylesine önemli bir sergiyi sanatsever Büyükçekmece halkıyla buluşturan Bekir Tuğcu’ya teşekkür ediyoruz” dedi.

    Başkan Akgün’e Teşekkür

    Doç. Dr. Bekir Tuğcu, sergisinde son 10 yıldır çekmiş olduğu fotoğraflarda yer verdiğini belirterek; “Son 10 yıldır çekmiş olduğum ve benim için anlamlı olduğunu düşündüğüm fotoğraflardan oluşuyor. Bir serginin oluşması için büyük bir özveri gerekiyor. Ayrıca bir Büyükçekmece Fotoğraf Derneği (BÜFOD) üyesi olmaktan da onur duyuyorum. Her zaman fotoğraf sanatına büyük destek veren Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün’e çok teşekkür ediyorum çünkü yıllardır sanata verdiği desteklerin ne kadar büyük olduğunu biliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir