• ALATEPE MUHTARLARLA BULUŞTU

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt ’ta bulunan 43 mahalle muhtarıyla akşam yemeği programında bir araya geldi.

  • Esenkent Konya Hasırlı mutfağında gerçekleşen istişare toplantısına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Başkan Yardımcısı Togay Çoban, Hayrettin Babahan ve 43 Mahalle muhtarı katılım sağladı.

    “Tüm sorun ve şikâyetleri dinleyecek ona göre hareket edeceğiz”

    Esenyurt ’un sorun ve sıkıntıları hakkında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe,”Bizim İlk olarak önceliğimiz, halk olacaktır. Halk günlerini artık meclis üyelerimiz ve personellerimizle birlikte vatandaşlarımızın rahat gidip gelebilecekleri yerlerde yapacak ve dokunmadık kalp bırakmayacağız. Bu anlamda 43 mahalle muhtarımızı da Esenyurt ‘ta kollektif hizmet anlayışımıza dâhil edeceğiz. Tüm sorun ve şikâyetleri vatandaşlarımızdan dinleyecek ona göre birlikte hareket edeceğiz ”dedi.

    Başkan Alatepe ardından İncirtepe Mahalle Muhtarı ve Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun; “Esenyurt ‘ta bulunan tüm muhtarlarımız olarak her zaman hizmet için yanınızda olacak ve ilçemiz için mahallemiz için elimizden gelen her şeyi yapacağız ”ifadeleri kullandı.

    Konuşmalar sonrasında sırasıyla söz alan mahalle muhtarları Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’ye ilçe de yapılacak çalışmalarla alakalı fikir alışverişinde bulunarak, program soru cevap şeklinde devam etti.

    Başkan Alatepe sözlerine son olarak şunları ekledi. “3500 personelimizle Esenyurtlu hemşerilerimizin ve muhtarlarımızın emrindeyiz. Medeniyetin emir ettiğini yapmak, bir belediye başkanının en önemli görevi olmalıdır” sözleriyle bitirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir