• Alatepe otizmliler için koştu

    İyiliğin bir parçası olmak adına bu yıl ilki gerçekleştirilen Akbatı Koşusu, yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Bahçeşehir’de yapılan etkinlikte Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de parkurda koştu.

  • Koşudan elde edilen gelirin bir kısmı Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfına bağışlandı. Etkinliğe Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve koşunun destekçilerinden Akkök Holding Yönetim Kurulu üyesi Alize Dinçkök Eyüboğlu, Akiş GYO AŞ Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy’un yanı sıra Cenk Eyüboğlu, Pınar Tezcan, Kerem Özçapkın, Sinan Kosif ve Ayşe Kucuroğlu gibi cemiyet hayatının tanınan isimleri katıldı. Koşuda yetişkinler 10 km, 5 km’lik iki ayrı parkurda yarışırken çocuklar da özel parkurlarında koştu.

    Ödüllerini aldılar

    Dereceye girenlere ödülleri, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe tarafından verildi. Kazananlara çeşitli ödüllerin verildiği koşunun ardından Festival Park alanında devam eden etkinliklerde müzik dinletileri, sağlıklı yaşam söyleşileri, origami gibi gösteriler gerçekleşti.  

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir