• ALATEPE TEBRİKLERİ KABUL ETTİ

    Başkan Kadıoğlu'nun sağlık gerekçeleri nedeniyle istifası sonrası Esenyurt Belediye Başkanlığı görevine seçilen yeni belediye başkanı Ali Murat Alatepe görevi devraldıktan sonra başkanlık makamında tebrik ve ziyaretlere kabul etmeye başladı.

  • Makamında yoğun tebrik ve ziyaretleri kabul eden Başkan Alatepe’yi; Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, İlçe Emniyet Müdürü Hakan Becel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Paşali Beşli, Esenyurt Muhtarlar Derneği, Esenyurt İl Dernekler Birliği, Federasyonlar, Esenyurt’ta faaliyet gösteren çok sayıda il, ilçe ve köy dernekleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

    STK’ların yoğun tebrik ve ziyaretlerden dolayı oldukça mutlu olduğunu dile getiren Başkan Ali Murat Alatepe, konuklarına teşekkür ederek Esenyurt Belediyesinin hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini belirtti.

    Alatepe, “ Bu ilçe hepimizin, bizde hizmet ve çalışmalarımızda her zaman halkımızın emrinde olacağız. Belediye hizmetlerimizi aksatmadan daha şeffaf bir anlayış içinde hep birlikte ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir