• ALATEPE VANLILARLA BULUŞTU

    Esenyurt Belediyle Başkanı Ali Murat Alatepe, Van-Gevaş Dilmetaş Güzelkonak Köyü Derneği’nin geleneksel kahvaltı programına katılım sağladı. 

  • Esenyurt Namık Kemal Mahallesinde bulunan dernek merkezinde organize edilen Kahvaltı programına, Dernek Başkanı Adnan Bayezit ev sahipliği yaparken, Van Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, AK Parti Gevaş İlçe Başkanı Tahsin Değirmencioğlu, Van Fed Başkanı Fevzi Donat, Vanlı STK temsilcileri ile çok sayıda Vanlı vatandaş katılım sağladı.

    Ev sahibi Gevaş Dilmetaş-Güzelkonak Derneği Başkanı Adnan Bayezit açılış konuşması yaparak, “Bugün kahvaltılı istişare toplantımızda bizleri yalnız bırakmayan değerli belediye başkanlarımıza, dernek başkanlarımıza ve hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum ”dedi.

    Dernek başkanı ardından Van Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan söz alarak, hemşerilerini selamladı. Hakan, “ Değerli hemşerilerim bugün sizlerle böyle güzel bir kahvaltı sofrasında bir arada olmak beni son derece mutlu etmiştir. Rabbim bu birlikteliğinizi hiç bozmasın, her zaman dayanışma ve birlik beraberlik içinde olmanızı temenni ediyorum. Toplantınızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

    Programda, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe söz alarak “ Gevaş Belediye Başkanımız Sinan Hakan bey ile birlikte Vanlı hemşerilerimle bir arada olmak beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Biz yerel yöneticiler olarak her zaman ki gibi derneklerimizin ve STK’ların yanında olarak desteklerimizi sürdüreceğiz. Bende dernekçilik yapmış, dernek başkanlığı yapmış bir kardeşinizim. Bu sebeple çalışmalarınızın her zaman hemşerilerinize yönelik faydalı, çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe taşıyacak etkinlikler olmasını tavsiye ediyorum. Belediye olarak sosyal-kültürel, eğitim ve spor alanında önemli tesislerimiz ve hizmetlerimiz var. Bunların hepsi ücretsizdir. Çocuklarınızı, gençlerinizi bu tesislerimizden faydalanmaları için gönderin. Toplantınızın Esenyurdumuza ve sizlere hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir