• ALATEPE VATANDAŞIN DERDİNİ DİNLEDİ

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe halk gününde vatandaşları dinledi

  • Esenyurt Belediyesi’nde her Salı  “Halk Günü” programı düzenlenerek gelen vatandaşların sorun ve talepleri dinleniyor ve anında çözüm üretiliyor.

    Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’ne gelen vatandaşları dinleyen Başkan Alatepe, “Bize talep ve sorunlarını ileten vatandaşlarımıza anında cevap vererek çözümler üretiyoruz. Başkan yardımcılarımız da aynı şekilde diğer noktalarda vatandaşlarımızın taleplerini dinleyerek hep birlikte çözüm arıyorlar. Biz halkımız ile omuz omuza ilçemizi birlikte yönetiyoruz. Çoğunlukla da sosyal yardım, sağlık ve istihdam konularında talepler oluyor. Gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Belediyemiz yetkisi dâhilinde olmayan talepler için de yol gösterip, tavsiyelerde bulunuyoruz” dedi.

    Esenyurt ilçesinde 9 ayrı noktada düzenlenen halk gününe, Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve başkan yardımcıları, meclis üyeleri ile birlikte mahalle muhtarları da katılarak halkın dertlerine derman olmaya çalışıyor.

    Halk günleri dışında direkt veya sosyal medya aracılığıyla gelen sorun ve talepler de Acil Çözüm Merkezi görevlilerince ilgili birimlere iletilerek çözümler üretiliyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir