• Alatepe’den 5 vakit namaza camiye gelen çocuklara hediye

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Haydi Çocuklar Camiye” projesi çerçevesinde yapılan Hz. Ebubekir  Camii Yaz Kuran Kursu’nu tamamlayan öğrencilerle camide bir araya geldi.

  • Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın “Haydi Çocuklar Camiye” projesi çerçevesinde yapılan Hz. Ebubekir  Camii Yaz Kuran Kursu’nu tamamlayan öğrencilerle camide bir araya geldi. Başkan Alatepe, 40 gün boyunca Kur’an-ı Kerim kursunda devam eden ve namazların camide kılan öğrencileri tek tek tebrik ederek birer bisiklet hediye etti. Alatepe ayrıca Hz. Ebubekir Camii’nin düzenlediği geleneksel futbol turnuvasının 1. ve 2. olan takımlarına da kupalarını takdim etti.

    Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe öğrencilerin çok güzel bir davranışta bulunduklarını belirterek, “Çocuklarımız, yaz aylarını camide kuran öğrenerek, namaz kılarak geçirdiler. Okuldaki eğitimlerinin yanı sıra yaz dönemindeki boşluğu da dini eğitimlerini alarak geçirdiler. Kendilerini tebrik ederim. Okuldaki eğitim kadar dini eğitim de önemlidir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir