ALTIN 2.247,760,20%
BITCOIN 2141903-1,90%
19 Mart 2024
İstanbul
13°

PARÇALI BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ALATEPE’DEN CAMİ AÇILIŞINDA OKUL MÜJDESİ

ALATEPE’DEN CAMİ AÇILIŞINDA OKUL MÜJDESİ

ABONE OL
25 Mayıs 2018 15:15
ALATEPE’DEN CAMİ AÇILIŞINDA OKUL MÜJDESİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL
Açılış töreninde konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, güzel bir iş için bir araya geldiklerini belirterek, “İlçemizde açılışı yapılacak, temel atılacak daha çok yer var. Önümüzdeki dönemde 20-25 yerde açılış yapacağız. 13 tane de temel atma törenimiz olacak. Açılış ve temel atma törenlerimiz oldukça sıklaştı ve hizmetlerimizin önemli bir parçası oldu. Bu yatırımları oldukça önemsiyoruz” dedi.
Başkan Ali Murat Alatepe, Esenyurt’ta 10’a yakın caminin yakında ibadete açılacağını ifade etti. İnşaatların vatandaşların talebi üzerine yapıldığını hatırlatan Başkan Alatepe, “Biz cami yapımını da önemsiyoruz ama okul inşa etmeyi daha önemli buluyoruz. Yeni okul yapımı için bütün gayretimizi gösteriyoruz. İlçede 10 civarında okul önümüzdeki dönemde hizmete girecektir“ dedi.
Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ‘de yaptığı konuşmada birçok yerde hizmet verdiğini fakat Esenyurt kadar yatırım yapılan, açılış ve temel atma töreninin yapıldığı bir yer görmediğini söyledi. Piri Reis Camii’nin açılışında mehter takımı konserinin ardından Kuran-ı Kerim tilaveti yapıldı ve dualar okundu. Caminin açılış kurdelesini Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik Birlikte kesti. Açılışın ardından Piri Reis Cami’nde ilk Cuma namazı kılındı. 

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: