• ANNELER VE ÇOCUKLAR BİLİM ATÖLYESİNDE

    Esenler Bilim Parkı bünyesinde kurulan Anne-Çocuk Bilim Atölyesi'nde çocuklar, anneleriyle birlikte deneyler ve bilimsel çalışmalar yapıyor

  • Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde anneler ve çocukları her hafta farklı bir konuda işbirliği içinde deneyler ve bilimsel çalışmalar yapıyorlar.

    Anne-Çocuk Bilim Atölyesi ile günümüzde teknolojik gelişmelere bağlı olarak azalan aile ve çocuk arasındaki etkileşimin artırılması ve bu sayede çocuğun eğitimine de olumlu yönde katkı sağlanması hedefleniyor.

    Esenler Bilim Parkı bünyesinde kurulan Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde çocuklar, anneleriyle birlikte deneyler ve bilimsel çalışmalar yapıyorlar.

    Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü, Türkiye’nin ilk bilim parkı unvanını taşıyan ve ortaöğretim düzeyinde yaptığı bilimsel çalışmalarla prestij kazanan Esenler Bilim Parkı’nda annelerle çocukları bir araya getirdi. Bilimsel aletlerle ve laboratuvarlarındaki fizik, kimya ve biyoloji alanlarındaki faaliyetlerle bilime iz bırakan Esenler Bilim Parkı bünyesinde kurulan Anne-Çocuk Bilim Atölyesi’nde anne-çocuk bilime el attı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir