• ANNELERE MADALYA

    Bakırköy Belediyesi tarafından yıl boyunca düzenlenen ücretsiz spor kurslarına katılan anneler; anneler günü etkinliğinde madalya ile taçlandırıldılar..

  • Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk’ün de  katıldığı etkinlikte anneler ayrıca;  çuval yarışı, mendil kapmaca, ip atlama, halat çekme, sandalye kapmaca ve yumurta taşıma oyunlarını oynadılar.

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu annelere verilen kahvaltının ardından yaptığı konuşmada,” Bakırköy Belediyesi olarak Bakırköy’de yüzme bilmeyen kalmayacak parolasıyla hareket ederek, çocuklarımızın yanı sıra büyüklere de uzman spor eğitmenlerimiz  eşliğinde  ücretsiz yüzme kursları düzenlemeye devam ediyoruz, yazın açık havada kışın kapalı spor salonunda jimnastik derslerimiz sürüyor. Bu yıl yüzme kurslarımızdan 1.000 kişi, sabah sporundan da 3.000 yurttaşımız yararlandı. Bugün burada bu kurslarımıza katılan annelerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduk. Ben bu vesileyle burada bulunan tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum, anneler günlerini kutluyorum.”

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk daha sonra etkinliğe katılan tüm annelere günün anısına madalya taktı.

    Kaymakam Öztürk ve Başkan Kerimoğlu madalya töreninin ardından annelerle beraber halat çekme yarışmasına katılarak annelere eşlik ettiler.

    03-foto

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir