ALTIN 2.239,99-0,14%
BITCOIN 2088032-5,26%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

‘Antisosyal 2’ vizyonda!

‘Antisosyal 2’ vizyonda!

ABONE OL
22 Haziran 2018 10:18
‘Antisosyal 2’ vizyonda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medya sitelerinin gelecekte kullanıcılar ını kendilerine bağlamak için her yolu deneyeceği tezi üzerinden; sosyal medyayı korku türüyle buluşturan “Antisocial” serisinin devam filmi “Antisocial 2”de  ilk filmde olduğu gibi yine Michelle Mylett başrolde yer alıyor. Chad Archibald, Cody Calahan ve Jeff Maher’in yazıp; Cody Calahan’ın yönettiği filmde Mylett’a; Stephen Bogaert, Josette Halpert, Samuel Faraci, Kassandra Santos Millen ve Kristina Nicoll eşlik ediyor.

DFGS’den ilk film

Ünlü yönetmen Biray Dalkıran’ın DFGS (Düş Fabrikası Görüntü Sanatları) isimli firmasıyla yurtdışından getirdiği ilk film olan “Antisocial 2”, MC Film dağıtımıyla vizyona giriyor. Biray Dalkıran, bu  film ile dağıtım sektörüne de adım atmış oluyor. “Antisocial 2 / Antisosyal 2” nin ardından 13 Temmuz’da “Scarecrows / Korkuluk” ve sonrasında da “Family Games / Aile Oyunları” filmleri gösterime girecek.

Michelle Mylett’tan destek

Filmdeki geri sayımdan esinlenerek hazırlanan sosyal medya kampanyası büyük ilgi gördü. Türkiye’den pek çok ünlü ismin paylaştığı görselleri; filmin başrol oyuncusu Michelle Mylett da Instagram hesabından paylaşarak, filmin Türkiye gösterimine destek verdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: