• ARDAHAN KÜLTÜR EVİ KONGRE’YE GİDİYOR

    Merkezi Esenyurt’ta bulunan ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren İsanbul Ardahan Kültür Evi, Mart ayın içerisinde kongreye gideceğini duyurdu. 

  • İstanbul Ardahan Kültür Evi olağan kongre hazırlıklarına start verdi. Dernek yönetiminin aldığı karar doğrultusunda olağan genel kurul toplantısını 11 ve 18 Mart tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planlayan Ardahan Kültür Evi, kongre için kolları sıvadı.

    Dernek Başkanı Efrail Çifçi’nin de gerçekleşmesi planlanan kongrede adaylar arasında yerini alacağı ifade ediliyor.

    “Planladığım ve hayata geçirmeyi hedeflediğim projeler için adayım”

    Hem kongre hem de adaylık hakkında açıklama yapan Efrail Çifçi; ‘’Bilindiği üzere geçtiğimiz dönem İstanbul Ardahan Kültür Evi başkanlığına sevgili hemşerimiz Tuncer Dağ seçilmişti. Bizler de kendisinin yönetim kurulu üyeleriydik. Lakin kendisinin görevinden istifa etmesi üzerine yönetici arkadaşlarımız başkanlık görevine şahsımı uygun gördüler. O süreçten şimdiye dek görevimi, yönetici arkadaşlar ile birlikte icra etmekteyim. Oldukça başarılı bir süreç geçirdiğimize inanıyorum. Dernek merkezini teslim alarak başladığımız zorlu süreçte hedefimiz; her zaman hemşerilerimize daha faydalı nasıl oluruz düşüncesiydi. Sosyal ve kültürel etkinliklerde yani faaliyetlerde hedefimize yönelik çalışmalarımız kapsamında derneğimiz içerisinde birçok kursun açılmasına vesile olduk. Şükürler olsun ki bugün bile Ardahanlı çocuklarımız açtığımız kurslardan aktif olarak faydalanmaktadırlar. Elbette ki seçim çalışmaları kapsamında projelerimizi, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı öncelikle hemşerilerimizle daha sonra da tüm kamuoyuna sizlerin aracılığıyla ulaştıracağız. Yapmayı planladığım ve hayata geçirmeyi hedeflediğim birçok proje için ilk kez adayım. Az evvel de söylediğim gibi bizler, geçtiğimiz dönem planlarımızı o kısa zaman içerisinde çok fazla gerçekleştiremedik. Bu dönem ise oldukça farklı projelere İstanbul Ardahan Kültür Evi olarak imza atmayı amaçlıyoruz. Tüm çalışmaların koordineli bir şekilde yürütülmesine ve bunun içinde gerekli tüm tedbirlerin alınmasında aktif bir rolde bulunmak üzere hemşerilerimizin de desteğiyle yeniden başkan olmak için adaylığımı koymuş bulunuyorum” ifadelerini kullandı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir