• KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

    ‘Geri Dönüşüm’ e verdiği önemle ön plana çıkan ve her atığın çöp olmadığı bilincinde hareket eden Avcılar Belediyesi, İstanbul Üniversitesi öğrencilerine de seçtikleri bitirme tezi konusunda yardımcı olabilmek için kapılarını sonuna kadar açtı.

  • “Atık Yağların Geri Kazanım Aşamaları” konusunda araştırma yapmak amacı ile Avcılar Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğüne başvuru yapan İstanbul Üniversitesi öğrencileri, gerekli hazırlıkların yapılmasının ardından Çevre Müdürlüğünün bünyesinde bulunan teknik personelle birlikte Dilovası mevkiinde bulunan ‘Dönüşüm İstasyonuna’ geçti. Araştırma için gerçekleştirilen teknik gezide konusunda uzman kişilere yerinde soru sorup öğrenme fırsatı yakalayan gençler, atık yağların temizlenerek tekrar kullanabilir özelliklere kavuşması için yapılan işlemleri detaylı bir şekilde öğrenme fırsatı yakaladı.

    1 litre atık yağın 1 milyon litre içme suyunu kirlettiğinin hatırlatıldığı etkinlikte, gençler verilen destekten ve sağlanan imkanlardan ötürü Avcılar Belediyesine teşekkür etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir