• AVCILAR SAĞLIKTADA ÖNCÜ

    ‘Hasta Nakil Ambulans’ araçlarının sayısını artıran Avcılar Belediyesi, sağlık alanında sürdürdüğü insancıl çalışmaları ile fark yaratmaya devam ediyor. 

  • Avcılar’da yaşayan ve sayısı 500’ün üzerinde yaşlı, engelli ve kimsesiz vatandaşa evde ücretsiz sağlık hizmeti sunan Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, pansuman, muayene, serum vb. gibi ihtiyaçlarında giderilmesini sağlıyor. Ücretsiz diş tedavi hizmeti ile de Avcılarlı vatandaşlardan tam not alan Avcılar Belediyesi, ‘Hasta Nakil Ambulansları’ ile hasta, yaşlı, engelli ve randevu talebinde bulunmuş yatalak ve kaza geçirmiş hastaların; hızlı, güvenli, hijyenik ve ücretsiz olarak sağlık kuruluşlarına sevkini de sağlıyor. Daha iyi sağlık hizmeti sunmak, daha fazla insana ulaşabilmek için Hasta Nakil Ambulanslarının sayısını 3’e çıkartan Avcılar Belediyesi, kesintisiz hizmete devam ediyor

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de konu ile ilgili olarak; “Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğümüz, uzman personel kadrosu ile belediye personelimiz dışında, Avcılarlı hemşehrilerimize birçok alanda sağlık hizmeti sunuyor. Sosyal Belediyecilik anlayışımız kapsamında yürüttüğümüz, ücretsiz diş tedavisi, cenaze ve defin işlemleri, evde sağlık hizmeti, hasta nakil hizmeti, sağlık eğitimi ve sağlıklı yaşam seminerlerimizle birlikte vatandaşlarımızın yaşadığı sağlık sorunlarını hafifletiyoruz” dedi.

    SAĞLIKLI YAŞAM SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

    Avcılar Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü sadece hastalar için ücretsiz sağlık hizmetleri sunmuyor, hastalığa önlem alınması ve korunma yöntemleri için her ayın ilk pazartesi günü Zübeyde Hanım Nikâh Sarayı Salonu’nda ‘Sağlıklı Yaşam’ seminerleri de veriyor. Kent Evlerinde ve okullarda ise çocuklar için ‘Hijyen, El Yıkama – Ağız ve Diş Sağlığı’ konulu eğitim programları ile hizmetlerine devam ediyor.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir