• AVCILAR’DA AĞAÇLARA KIŞ BAKIMI

    Avcılar Belediyesi, doğa dostu belediyecilik anlayışı ile yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Yeşili koruyan, doğa ile iç içe yaşayan bir kent oluşturmak için çalışan Avcılar Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocukları da unutmuyor.

  • ‘‘Doğayı atalarımızdan miras değil, çocuklarımızdan ödünç aldık’’ anlayışı ile hizmet veren Avcılar Belediyesi, çocuklara yaptığı oyun alanları ve parkların, gerek bakımını, gerekse yenilenmesini ve yeni yapılmasını sağlıyor.

    Avcılar Belediyesi, Avcılar halkının daha estetik ve kullanışlı parklarda zaman geçirmeleri için park ve bahçelerde, çim biçme ve ağaç budama çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Cadde ve sokak aralarında da çalışmalarına titizlikle devam eden Avcılar Belediyesi, Avcılar halkının sağlıklı bir çevrede spor yapabilmeleri için ilaçlama çalışmaları da yaparken, parklarda yer alan spor aletlerinin bakımlarını da ihmal etmiyor.

    BÜTÜN HİZMET ÇOCUKLAR İÇİN

    Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de özen gösterdiği konu ile ilgili olarak yaptığı konuşmasında; “Çevre Dostu belediyecilik anlayışı ile gelecek nesillere sağlıklı bir dünya ve yaşanabilir bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalarımız devam edecek. Doğayı korumak, çevre sorunlarının çözümü için çalışmak, gelecek nesillere daha iyi bir yaşam sağlayabilmek, tüm insanlığın en önemli görevlerinden biridir” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir