ALTIN 2.238,77-0,20%
BITCOIN 2058385-5,89%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AVCILAR’DA EĞİTİM VE SPOR PROTOKOLÜ

AVCILAR’DA EĞİTİM VE SPOR PROTOKOLÜ

ABONE OL
25 Mayıs 2018 14:14
AVCILAR’DA EĞİTİM VE SPOR PROTOKOLÜ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 Genç Üniversiteli Sporcular, sporda eğitim desteği alacaklar. İstanbul Gelişim Üniversitesi, Spor Yöneticiliği, Rekreasyon ile Egzersiz ve Spor Bilimleri Bölümlerinde okuyan son sınıf öğrencilerinin Antrenörlük Uygulaması derslerinin uygulama çalışmalarını Avcılar Belediyesi ortaklığında gerçekleştirecek.

Çözüm ortaklığı sadece bununla sınırlı kalmayacak. Aynı zamanda Bilimsel Araştırma, Çalıştay ve Projelerinde, Spor Organizasyonlarında, Hizmet İçi Eğitim Seminer ve Sertifika Programlarında ve son olarak Eğitimler, Projeler, Seminerler, Dersler için gerekli olan tesis kullanımda olacak. Antlaşmanın protokol töreni Avcılar Belediye Başkanlığı’nda gerçekleşti.

Türkiye Üniversiteler Arası Futbol Turnuvası’nda 3. olan ve Türkiye’yi yurtdışında temsil etme şansı bulan Gelişim Üniversitesi Erkek Futbol Takımı da protokol töreninde yer alarak önemli anlara tanıklık ettiler. Avcılar Belediyesi’ne ait projeler hakkında bilgilerin de paylaşıldığı protokol töreninde; Başkan Toprak, “Bathonea Arkeopark” projesini anlattı ve yapılacağı yeri harita üzerinde gösterdi ve dev proje hakkında bilgi verdi. Projenin yeşil ve doğal alan zemininde, spor alanlarının da olacağını kaydeden Başkan Toprak Türkiye’nin en büyük arkeopark projesi olan “Bütün Yollar Avcılar’dan Geçer” başlıklı Uluslararası Avcılar Sempozyumu’nun bilgilerinin ve Avcılar Belediyesi’nin tarihini anlatan bir kitap hediye etti.

Protokol töreninde, yapılan çözüm ortaklığının önemine dikkat çeken Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli; “ Genç Dostu Belediyecilik anlayışıyla; Avcılarımızda eğitim veren İstanbul Gelişim Üniversitesi ve Belediyemiz arasında yarının bilim insanları ve sporcularını yetiştirecek çözüm ortaklığı protokolü imzaladık. Bilim, Araştırma, Seminer, Çalıştay, Proje, Spor ve Sporcu yetiştirecek bir çok alanda gençlerin gelişmesine imkan sunacak bir proje olması bakımından bunu önemli görüyoruz. Türkiye Üniversiteler Arası Futbol Turnuvası’nda 3. olan ve Türkiye’yi yurtdışında temsil etme şansı bulan Gelişim Üniversitesi Erkek Futbol Takımı’nı tebrik ederim. Yapmış olduğumuz çözüm ortaklığının hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: