• AYNI SOFRADA BULUŞTULAR

    Her yaştan binlerce Küçükçekmecelinin büyük ilgisiyle gerçekleştirilen sokak iftarları Küçükçekmece’de bu yıl da hız kesmeden devam ediyor.

  •  

    Küçükçekmece Belediyesi tarafından Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde kurulan iftar sofrasına Yeşilova ve çevre mahallelerden vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

    Programa Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve AK Parti İlçe Başkanı Av. Mustafa Korkut’ta katıldı. İftar masalarını tek tek gezerek vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Karadeniz, aileleri ile birlikte sokak iftarına gelen miniklerle özel olarak ilgilendi. Karadeniz, ailelerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

    BÖLGEDEKi YATIRIMLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

    Vatandaşlara seslenen Karadeniz, ” Bizim mütevazı soframızı tercih edip, bu akşam iftarınızı bizimle yaptığınız çok teşekkür ederim. Bu bölgemizde Öğretmen Evimizi bitirdik. Ramazan’dan hemen sonra belediyemizin ulaşım müdürlüğünün bulunduğu alana kapalı pazar yeri ve otopark yapıyoruz. Sultanmurat Mahallemizde de Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra Küçükçekmece’nin ilk kapalı pazar yeri ve yer altı otoparkı hizmete girmiş olacak” diyerek bölgedeki yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

    Kuran’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda,ezanın okunmasının ardından oruçlarını açarak aynı sofrada iftar yapan vatandaşlar,  Ramazan Ayı’nın manevi huzurunu hep birlikte yaşadı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir