ALTIN 2.246,340,14%
BITCOIN 2117437-4,15%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Aysen Arın ve öğrencilerinin resim sergisi sanatseverleri büyüledi

Aysen Arın ve öğrencilerinin resim sergisi sanatseverleri büyüledi

ABONE OL
21 Mayıs 2019 17:20
Aysen Arın ve öğrencilerinin resim sergisi sanatseverleri büyüledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ressam Aysen Arın ve öğrencilerinin düzenlediği “Aysen Arın ve Öğrencileri Resim Sergisi” sanatseverlerin büyük beğenisini topladı.

Aysen Arın Resim Atölyesi öğrencileri 1 yıl süren kurs dönemi süresince öğrendiklerini tuvallerine yansıtarak çalışmalarını Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi’nde sergiledi.

Sergi açılışını Meclis Başkan Vekili Ahmet Şahin ve Belediye Başkan Danışmanı Reşit Oral gerçekleştirdi.

“Geleceğimizin umudu çocuklarımız için tüm gücümüzle çalışıyoruz”

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen konuşma yapan Meclis Başkan Vekili Ahmet Şahin, “Aysen Hanım ve öğrencilerini tebrik ediyorum. 1 yıl süren eğitimlerinin ardından çok güzel bir sergi ortaya çıkartmışlar. Sergiyi gezdikten sonra ne kadar yaratıcı ve yetenekli olduklarını görmemek mümkün değil. Bu sergileriyle sanatı Büyükçekmece’yle buluşturan Aysen Hanım ve öğrencilerine teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren yetenekleri yönünde geliştirmekte fayda var. Büyükçekmece Belediyesi’nin kapıları bu konuda her zaman açıktır. Geleceğimizin umudu çocuklarımız için tüm gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: