ALTIN 2.238,41-0,21%
BITCOIN 2048805-6,87%
19 Mart 2024
İstanbul
12°

AÇIK

16:39

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

AZMİ EKİNCİ: 31 MART AKŞAMI REKOR KIRACAĞIZ

AZMİ EKİNCİ: 31 MART AKŞAMI REKOR KIRACAĞIZ

ABONE OL
18 Şubat 2019 13:59
AZMİ EKİNCİ: 31 MART AKŞAMI REKOR KIRACAĞIZ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenyurt’ta AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un da katılımıyla gençlerle buluşma toplantısı düzenlendi. Toplantıda bir konuşma yapan Azmi Ekinci, “Yerel yönetimlerin ideolojisi olmaz. Birlikte 31 Mart akşamı rekor bir sonuca imza atacağız. Gençlerimizle birlikte Esenyur’tu Türkiye’nin, hatta dünyanın uluslararası bir markası haline getireceğiz. Bugün biz 2023’e kadar gelebiliyoruz, yarın siz 2053, 2071’i inşa edeceksiniz. Var mısınız? İslam medeniyetinin bekası için elinizi taşın altına koymaya var mısınız? Fatih gibi sorumluluk almaya var mısınız?” diye konuştu.

Tarihimizi bilmeliyiz

Gençliğin tarihini bilmezse, geleceğini inşa edemeyeceğine dikkati çeken Azmi Ekinci, “Biz geçmişi bilerek ondan ders çıkararak geleceğimizi inşa ederiz. Esenyurt gençliğini son derece önemli, azimli görüyorum. Rabbim izin verirse 1 Nisan’da ‘Durmak yok, yola devam’ dediğimizde bürün hizmetlerimin önüne gençlik projelerini koyacağım. Öyle bir gençlik olacak ki, geçmişi inşa eden bilim adamlarımız gibi İbni Sinalar, Fatihler çıkacak. Biz belediye olarak böyle bir gençliğin çıkması için böyle bir imkanı sağlamaya hazırız. Burada genel başkan yardımcımın huzurunun önünde söz veriyorum “ dedi.

Azmi Ekinci’yi başkan yapacağız

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da yaptığı konuşmada bir ülkenin en büyük gücü en büyük varlığının inanmış geleceğe kitlenmiş değerli gençleri olduğunu anlatarak, “Sizler, Türkiye’nin geleceğinin teminatısınız. 31 Mart akşamına kadar canla başla çalışarak Azmi Ekinci’yi başkan yapacağız“ dedi. Kurtulmuş en büyük gücün devletle milletin birlikte güçlü olması olduğunu vurgulayarak, “Devletle millet kaynaşmasının ne anlama geldiğini 15 Temmuz’da gördük. Esenyurt halkına da 15 Temmuz’daki desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Şimdi biz koşar adım siyasetimize devam edeceğiz” diye konuştu.

Numan Kurtulmuş , Esenyurt Ev Hanımları ve Engelliler Dayanışma Derneği HANEDER’in düzenlediği 5. Geleneksel olağan sertifika töreni ve El Emeği yarışmasına da katıldı. Kurtulmuş’a, Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Esenyurt Ak Parti Belediye Başkan adayı Azmi Ekinci, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Yasir Çelik, AK Parti Esenyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Duygu Koç Şimdi ile Esenyurt eski Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu da eşlik etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: