• BAKAN ARSLAN ESENYURT’TA ESNAFI ZİYARET ETTİ

    Önceki dönem Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan aynı zamanda Kars Milletvekili Ahmet Arslan Esenyurt'ta bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Bakan Arslan'ın ziyaretlerine Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Meclis üyesi Mercan Koç ve AK Parti İlçe yöneticisi Cemalettin Solmaz eşlik etti.

  • Bakan Arslan, Esenyurt ziyaretlerine ilk olarak Esenyurt Esnaflar Kooperatifini ziyareti ile başladı.

    Kooperatif başkanı Gürsel Doğan ve yönetimi Bakan Arslan’ı karşılayarak ziyaretinden dolayı Arslan’a teşekkür ettiler. Önceki dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan’a ve programda hazır bulunan esnaflara Kooperatif başkanı Gürsel Doğan, krediler hakkında bilgi paylaşımı yaparak, esnafın korunması yönünde talepte bulundu.

    Bakan Arslan, ” Esnafımıza sahip çıkan hükümetimiz, gerekeni yapacaktır” dedi. Arslan Esnaf Kooperatifi Başkanı Gürsel Doğan ve yönetimine teşekkür ederek, memnuniyetini dile getirdi.

    Ahmet Arslan buradan sonra bölgenin köklü sağlık kuruluşlarından olan Özel Esencan Hastanesini ziyaret etti. Hastane yönetim kurulu başkanı Dr. Taşkın Yenidünya ve ekibi Arslan’ı yönetimi ile birlikte karşıladı. Yatan ve ayaktan hastaları ziyaret eden Bakan Arslan hastalara yakın ilgi gösterdi. Hastalar hakkında bilgi alarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

    Eski Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Esenyurt ziyaretlerine Işık Elektronik Fabrikası ile Doğan Catering Yemek Üretim tesisleri ile devam etti. Fabrika ziyaretlerinde de yönetim ve çalışan personeller ile sohbet eden Arslan, hükümetin yeni dönem için istihdam ve çalışma politikaları hakkında bilgiler verdi.

    Ziyaretlerine Esenyurt”ta son veren Ahmet Arslan daha sonra bir diğer ilçe Beylikdüzü’ne geçerek burada da çeşitli temaslarda bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir