ALTIN 2.244,490,06%
BITCOIN 2103913-5,06%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAKIRKÖY SANATÇILAR PARKI AÇILDI

BAKIRKÖY SANATÇILAR PARKI AÇILDI

ABONE OL
20 Mayıs 2018 12:36
BAKIRKÖY SANATÇILAR PARKI AÇILDI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tartışmalı yıkımın yaşandığı, yıkım sırasında bir işçinin iş kazasıyla  hayatını kaybettiği  ve ardından burada AVM, otel,  rezidans yapılacak iddialarının yaşandığı Bakırköyspor Vakfı  ve  Ticari İşletmeler alanında Bakırköy Belediyesi tarafından yapılan Bakırköy Belediyesi  Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi  hizmete açıldı.

Bakırköy ilçesi Ataköy 3. Kısım’da bulunan ve 20 bin metrekare alana sahip olan park ve spor kompleksinin açılışı bir dizi etkinlikle yapıldı.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’na denk gelen açılışı Başkan Bülent Kerimoğlu, gençlerle ve çok sayıda Bakırköylüyle gerçekleştirdi. Açılışa, ilçede bulunan amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile birlikte sporcular, STK’lar, Gazeteci – Yazar Emre Kongar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa katılan vatandaşlar hep birlikte iftar sofrasında oruçlarını açtıktan sonra Grup Rengarenk ve Suzan Kardeş Konseri ile eğlendiler.

Bakırköy Belediyesi Sanatçılar Parkı ve Spor Kompleksi’nde 1000 kişilik oturma kapasiteli amfi tiyatro, Bakırköy’de yetişen ve ebediyete uğurladığımız 12 sanatçının büstleri, kapalı spor salonu, 2 adet kapalı ve 5 adet açık tenis kortu, basketbol-voleybol sahaları, çocuk oyun alanı, fitness alanı ve 13 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. 

Kamusal alanlardaki işgallere son vererek halkın hizmetine sunmaktan gurur duyduklarını vurgulayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği daima çalışmak daima üretmek sözünü gerçeğe dönüştürüyoruz. Şimdiye kadar kamu alanlarının işgaline sebebiyet vermiş bu alanı Bakırköy halkının kullanımına sunuyoruz. Bakırköy’e yakışan, sanata vefasını gösteren, sporu destekleyen siyaset anlayışımızla Bakırköy’den İstanbul’a ve Türkiye’ye örnek olacak bu projenin açılışını gerçekleştirmekten onur duyuyoruz.” dedi.

Etkinliğe katılan Toplum Bilimci, Gazeteci – Yazar Emre Kongar başta Nutuk olmak üzere sevenlerine kitaplarını imzaladı. Hep beraber iftar sofrasında açılan oruçların ardından Bakırköylüler, Grup Rengarenk ve  Suzan Kardeş yorumlarıyla şarkılar söyleyip hem 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlayıp doyasıya eğlendiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: