• BAKIRKÖY’DE CADDELER YENİLENİYOR

    Bakırköy Belediyesi, Bakırköy’deki en işlek caddelerden Ebuzziya ve Fahri Korutürk (İstasyon) Caddelerinde çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarına başladı.

  • Bakırköy Belediyesi, Ebuzziya ve Fahri Korutürk (İstasyon) Caddelerinde esnafın da talepleri göz önüne alınarak cadde üzerindeki ışıklandırma, peyzaj, kent mobilyaları ve yol yenileme çalışmalarına başladı.

    Yapılacak çalışmalar öncesi caddelerde incelemelerde bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bakırköyümüze değer katmaya devam ediyoruz. Bakırköylü yurttaşlarımıza ‘Her Ay Bir Açılış’ sözü verdik. İlçe merkezimizde bulunan Fahri Korutürk (İstasyon) Caddesi ve Ebuzziya Caddesi üzerinde bulunan 7 adet büfe adı altındaki kafekonduyu ve eklentilerini; esnafımıza ciddi sıkıntılar yarattığı, alışverişi engellediği, dükkanların görünümüne zarar verdiği, kent estetiğini bozduğu ayrıca gürültü ve çevre kirliliği yarattığı için geçtiğimiz aylarda yıkmıştık. Bu iki caddemizde ışıklandırma, peyzaj, kent mobilyaları ve yol yenileme çalışmalarına başladık. Yenilenmiş haliyle Ağustos’ta ayında açılışını yapacağımız 2 caddemiz Bakırköy’ün ve Türkiye’nin yüz akı prestij caddelerinden olacaktır.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir