ALTIN 2.238,29-0,23%
BITCOIN 2055371-6,58%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAKIRKÖY’DE ÇOCUK MASASI İLE BİZ HAKLARIMIZI ÖĞRENDİK

BAKIRKÖY’DE ÇOCUK MASASI İLE BİZ HAKLARIMIZI ÖĞRENDİK

ABONE OL
20 Kasım 2018 17:22
BAKIRKÖY’DE ÇOCUK MASASI İLE BİZ HAKLARIMIZI ÖĞRENDİK
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Çocuk Hakları Derneği ve Çocuk Masası Başkanı  Ebrize Çeltikçi, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcilerinin katıldığı eğitim değerlendirme toplantısı Bakırköy Titanic Otel’de gerçekleşti.

Eğitim uzmanları tarafından okullarında verilen eğitimlerde haklarını çok iyi öğrendiklerini, ihmal ve istismarlardan korunmak için neler yapmaları gerektiğini bildiklerini, başlarına bir vaka geldiği zaman nereye başvuracaklarını öğrendiklerini belirten çocuklar,” Biz haklarımızı çok iyi biliyoruz. Bakırköy Belediyesi ve Bakırköy Kaymakamlığı tarafından yürütülen bu örnek projenin tüm Türkiye’de uygulanmasını istiyoruz. Açıkçası, Türkiye’nin pek çok köşesindeki akranlarımız için endişe ediyoruz” dediler.

Eğitim değerlendirme toplantısında bir konuşma yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu da Avrupa Konseyi tarafından çocuk masası çalışmasının yakından takip edildiğini ifade ederek şunları söyledi: “Geçtiğimiz aylarda benim de üyesi bulunduğum Avrupa Konseyi Yerel Parlamentosu, çocuk masası çalışmasıyla Bakırköy Belediyesi’ni ‘Çocuk Dostu Belediye’ seçti. Biz Bakırköy Belediyesi olarak çocuk masası çalışmasının tüm Türkiye’de uygulanmasını arzu ediyoruz ve ilgilenen tüm kurumlarla da işbirliği yapmaya hazırız. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın  20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nü kutluyorum. Tüm çocuklarımıza aile şiddet, suiistimal, akran zorbalığı, istismardan uzak bir yaşam diliyorum.”

Toplantının sonunda; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Çocuk Hakları Zirvesi Derneği ve Çocuk Masası Başkanı Ebrize Çeltikçi ve çocuklar, diğer misafirlerin de katılımıyla 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü için pasta kestiler.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: