• BAKIRKÖY’DE RESSAM ORDUSU

    Bakırköy Belediyesi İspirtohane Kültür Merkezi’nde ücretsiz resim dersi alan kursiyerlerin 2017-2018 açılış sergisine katılan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’ün kültür-sanatta Türkiye’nin marka kenti olacağını söyledi.

  • Bakırköy’de kültür-sanat alanında pek çok çalışmaya ev sahipliği yaptıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu sergi açılışında şu açıklamalarda bulundu: “Siz değerli Bakırköylülerin desteğiyle Bakırköy’ü kültür-sanat alanında Türkiye’nin marka kenti yapma iddiamızı sürdürüyoruz. Her yıl Yunus Emre, Tarık Akan, İspirtohane , Leyla Gencer  ve Altan Erbulak Kültür Merkezlerimizde yüzlerce etkinliğe ev sahipliği yapıyoruz, sanatın pekçok alanında binlerce öğrenciye ücretsiz dersler veriyoruz. Yaptığımız çalışmaların Türkiye’nin birçok köşesinde örnek alınması da bizleri gururlandırıyor.”

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu İspirtohane Kültür Merkezi’ndeki resim kurlarından bu yıl 250 öğrencinin faydalanacağını belirterek şunları söyledi: “ Gökhan Uğur ve Ece Gözde Gözükara öğretmenlerimizden bu yıl yaklaşık 250 öğrencimiz ücretsiz resim dersleri alacak. Bu öğrencilerin 70’i ilk kez ders alacaklar. Üç yıl süren eğitimlerimizde öğrencilerimize temel sanat eğitimi, karakalem ve yağlı boya dersleri veriliyor. Sergideki eserler gerçekten çok başarılı. Bakırköyümüzün yüz akı bu çalışmalarında emeği geçenleri yürekten kutluyorum. Açıkçası ilkokul ve lise yıllarımda bir çok dersim çok iyi olduğu halde resim derslerinde başarısızdım. Benimde bu eksik kalan yanımı buradaki başarılı eserleri görünce tamamlamak geldi.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir