ALTIN 2.245,410,10%
BITCOIN 2117549-3,88%
19 Mart 2024
İstanbul
11°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:18

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

BAKIRKÖY’DE SÖZ KÜÇÜKLERİN

BAKIRKÖY’DE SÖZ KÜÇÜKLERİN

ABONE OL
19 Kasım 2018 11:08
BAKIRKÖY’DE SÖZ KÜÇÜKLERİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırköy’deki okullardan Çocuk Meclisi Üyesi bir grup öğrenci; Çocuk Masası’nın kuruluş ve çalışmalarına destek veren Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü, Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Çocuk Masası Yürütme Kurulu ve Çocuk Hakları Zirvesi Derneği Başkanı Ebrize Çeltikçi‘yle bir araya gelecek ve Çocuk Masası uzmanları tarafından  bir yıl boyunca okullarda verilen “hak ve hakkın kullanımı, beden sağlığı, İhmal ve istismarlardan korunma eğitimi” sürecini değerlendirecekler.

20 Kasım BM Dünya Çocuk Hakları Günü  nedeniyle, Bakırköy’deki öğrenciler; Çocuk Masası’nı kurarak, çocukların istismar ve suistimal edilmesine dur diyen ve Bakırköy’de iyi bir yönetişim modelini gerçekleştirerek  örnek bir model olmasını sağlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy Kaymakamı Nazmi Günlü ve Bakırköy Çocuk Masası Yürütme Kurulu ve Çocuk Hakları Zirvesi Derneği Başkanı Ebrize Çeltikçi’ye, çocuk ve haklarını önemseyerek çocuklara karşı görevlerini titizce yerine getirenlere teşekkür edecek.

Çocuk temsilciler; ÇHZD ve Çocuk Masası’nın girişimi ile Bakırköy Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Cumhuriyet Başsavcılığının gözetimiyle bugüne kadar okullarında ve yakın çevrelerinde devam eden, her tür istismara karşı çocuğu koruyucu ve önleyici “Çocuk Koruma Eğitimi Programıile ilgili düşünce ve dileklerini de aktaracak.

Çocuklar bu toplantıda; çocukları ve haklarını koruyan, onları ilgilendiren karar ve politikalara çocuklarında katkı ve katılım haklarını kullanmalarına fırsat veren Bakırköy Çocuk Masası modelinin tüm ilçelerde, mahalle muhtarlıklarında da  kurulmasını ve çocukların yüksek yararı için ülke genelinde yaygınlaştırılmasını da isteyecek.

Paylaşım toplantısı;20 Kasım 2018-Salı günü saat: 13:00 ‘de  Bakırköy  Titanic Port Hotel  A1 Kat Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: