• BAKIRKÖY’E YENİ AMBULANS

    Bakırköy Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ambulansların sayısı beşe çıktı.

  •  

    Mevcut 2 ambulansın evde bakım hizmetinde, diğer 2 ambulansın da hasta nakil hizmetinde kullanıldığını aktararak sözlerine başlayan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu şu açıklamada bulundu: “  Bakırköy ilçemizde başta Bakırköy Belediyesi Atatürk Spor ve Yaşam Köyü olmak üzere sportif karşılaşmalar fazla ve sporcularımızın sağlığı için biz buralarda ambulans bulundurmak zorundayız. Mevcut ambulanslarımız zaman zaman yetersiz kalıyordu. 2 tane ambulansımız evde bakım hizmetine gittiği için kalan 2 ambulans Bakırköy’ün yaşlı bir nüfusa sahip olduğu düşünülürse  hem hasta nakil işlemi hem de diğer sağlık hizmetleri için yetersiz kalıyordu. Yeni bir ambulans ihtiyacımız vardı ve onu giderdik.”

    BAKIRKÖY BELEDİYESİ TIP MERKEZİNDE 18 BRANŞTA HİZMET VERİLİYOR

    Kendisi de göğüs, kalp ve damar cerrahı olan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Bakırköy’de sağlık hizmetlerini öncelikleri olarak belirlediklerini ifade ederek şunları söyledi: “Sağlık hizmetlerimiz önceliğimizdir. Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nde; üroloji uzmanı Uzm. Dr. Vedat Utku, iç hastalıkları uzmanı Uzm. Dr. Murat Öztürk, KBB uzmanı Uzm. Dr. Namık Türker ve nöroloji uzmanı Uzm. Dr. Cemal Yeşilyurt’un da aramıza katılmasıyla 18 branşta hizmet veriyoruz. Yurttaşlarımıza nitelikli ve kaliteli sağlık hizmetini verirken de hasta katılım payı dışında hiçbir ücret alınmıyor. Bakırköy Belediyesi olarak Bakırköylülerin sağlığına yönelik yatırımlarımızı artırarak devam ettireceğiz.”

    RANDEVU İÇİN 414 97 47

    Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Sakızağacı Mah. Kennedy Cad. NO:100 adresinde bulunan Bakırköy Belediyesi Tıp Merkezi’nden, evde sağlık hizmetinden ve ambulanslardan yararlanmak isteyen yurttaşların randevu için 414 97 47 numaralı telefonu arayabileceklerini sözlerine ekledi

    418b7190

     

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir