• BARIŞ MANÇO ŞARKILARI YARIŞMASI

    Beylikdüzü Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü düzenlediği Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda Barış Manço şarkıları söylenecek.

  • Program kapsamında düzenlenecek her yaştan müzikseverin katılabileceği “7’den 77’ye Barış Manço Şarkıları Yarışması” herkese keyifli bir nostalji yaşatacak. 

    Kendine güvenen müzikseverler Beylikdüzü Belediyesi 3.Barış ve Sevgi Buluşmaları’nda Barış Manço şarkılarıyla orchestra eşliğinde sahneye çıkarak seslerini duyuracak.Geçmişte adam olacak çocuklarla eğlenceli şarkılar söyleyen, dünyanın ve tüm Türkiye’nin unutamayacağı sanatçı Barış Manço,“7’den 77’ye Barış Manço Şarkıları Yarışması”yla anılacak. Sürpriz hediyelerin olacağı yarışma sonunda sahneye ünlü sanatçının müzisyen oğlu Doğukan Manço çıkacak.

    Katılımcıların en sevdikleri Barış Manço şarkılarını seslendirecekleri yarışma için 31 Ağustos tarihine kadar kayıtların yapılması gerekmekte. Vatandaşlar, 30 Ağustos-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek etkinlikler kapsamında 8 Eylül tarihinde yapılacak yarışma için detaylı bilgiyi 444-09-39 numaralı hat üzerinden veya http://www.beylikduzu.bel.tr/ web adresinden öğrenebilirler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir