• BAŞAKŞEHİR İÇİN GÜZEL PROJELERİMİZ VAR

    Göreve geldiği günden bu güne ilçe ziyaretlerini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bugün de Başakşehir’de yatırım ve hizmetlerin ele alındığı toplantı yaptı.

  • Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu ve ilçe belediye bürokratları tarafından karşılanan Başkan Uysal, belediye binasında daha önce birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarıyla sohbet etti.

    Odaları ayrı ayrı gezerek çalışanlarla sohbet eden Başkan Uysal, o sırada belediyede bulunan vatandaşlarla da sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

    Başkan Uysal daha sonra da İBB ve Başakşehir Belediye bürokratlarının da katıldığı yatırım ve hizmetlerin ele alındığı toplantı yaptı.

    Kentsel Dönüşüm çalışmalarında gelinen aşamanın da konuşulduğu toplantıda, alt ve üst yapı çalışmaları ile Hoşdere mevkiinde yürütülen çalışmalardan bahsedildi. Eşkinoz Deresi ile Bahçeşehir Gölet Peyzaj Düzenlemesi’nin bir an önce bitirilerek vatandaşların hizmete sunulmasının önemine değinen Başkan Uysal, Altıntepe, Güvercintepe, Şahintepe, Fenertepe ile ilgili projelerin de Başakşehir için önemli projelerden olduğunu söyledi.

    Kayaşehir Engelsiz Park Projesini yakından takip ettiğini ve yeşil alanların sayısının arttırılmasının önemli olduğunu belirten Başkan Uysal, “Yaşam Parkı, Kapalı Spor Kompleksi, Spor Salonu, Kongre Merkezi ile birlikte Başakşehir eminim cazibesini daha da arttıracaktır” dedi.

    Toplantının ardından basın mensuplarına açıklama yapan Başkan Uysal, göreve geldiği günden beri sürdürdüğü ilçe ziyaretlerinin sonuncusunu Başakşehir’e yaptığını söyledi. Başakşehir’i sona bırakmasını esprili bir dille anlatan Başkan Uysal şöyle devam etti: “Büyükşehir Belediye Başkanlığımdan önce burada görev yapıyordum. İlk ziyaretimi buraya yapsaydım, ‘Başkan Başakşehir’e torpil geçiyor’ derlerdi. Nasılsa Başakşehir bildiğimiz bir yer o yüzden burayı sona sakladık. Ayrıca Başakşehir Belediye Başkanımız Yasin Kartoğlu Bey burada yapacakları çalışmaları belirlesinler de ondan sonra ziyaret ederiz diye düşündük.”

    Yaptıkları toplantıda önümüzdeki dönemde ilçeye kazandıracakları projeleri değerlendirdiklerini ve yapımı devam eden projelerin de bir an önce bitirilmesinin bölgede yaşayan insanlar için önemine değindiklerini belirten Başkan Uysal, “Büyükşehir olarak burada neler yapabileceğimizi konuştuk. Yapımı devam eden projelerin hangilerinin seçimden önce biteceğini değerlendirdik. Eminim Büyükşehir olarak burada çok güzel projelerimiz olacak ve kısa sürede tamamlanıp vatandaşlarımızın hizmetine sunulacak” diye konuştu.

    Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu’da ziyaretlerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür ederek, “Ekibiyle bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Kendileri zaten burayı biliyorlar. Birlikte neler yapabiliriz, nasıl koordine olabilirizi konuştuk. İlçemizin ihtiyaçları ve devam eden ve yeni başlanacak projelere dair çok verimli bir toplantı yaptık. İnşallah bu yeni dönemde çok güzel projeleri Başakşehirimize kazandıracağız” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir