• BAŞARILI OLMANIN İLK ŞARTI İYİ BİR EKİPTİR

    El emeği göz nuru çalışmalar ortaya çıkartan Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi El Sanatları Kursu eğitmenleri geçen bir yılın yorgunluğunu düzenlenen mezuniyet yemeğinde attı.

  • Kumburgaz Marin Princess Hotel’de gerçekleştirilen “Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi El Sanatları Kursları Yıl Sonu Mezuniyet Yemeği”ne katılan Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, “Belediye Başkanımız Dr. Hasan Akgün’ü temsilen ben buradayım. Tabii ki başarılı olmanın ilk şartı ekibin iyi olmasıdır. Ekip çok önemli. Sizleri, sizin başınızdaki yöneticileri, her arkadaşımı sayın Başkanım adına kutluyorum, hepinizi tebrik ediyorum. Önümüzdeki yıl çok daha başarılı işler yapacağınızı biliyorum. Hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

    “Sizin gibi bir başka belediye yok”

    Yemeğe katılan Halk Oyunları Federasyonu Başkanı H. Gürhan Ozanoğlu, “Büyükçekmece Belediyesi’yle 30 yıldır iç içeyim. Sayın belediye başkanımız Dr. Hasan Akgün’den başlayarak her kademesindeki arkadaşlar Türkiye’de çok büyük işler başarıyor. Abartmıyorum sizin gibi ikinci bir belediye yok. Bu tür faaliyetleri yürüten başka bir belediye görmedim. Hepinizin emeklerine, yüreklerine sağlık” dedi.

    Düzenlenen yılsonu yemeğine, Halk Oyunları Federasyonu Başkanı H. Gürhan Ozanoğlu, Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Haluk Helvacıoğlu, Belediye Başkan Danışmanı Bayram Ali Üner, Belediye Başkan Danışmanı ve Tarihçi Yazar Sacide Bolcan, Belediye Başkan Yardımcısı Başak Sancar, Kültür Müdürü Nazan Karagözoğlu ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Rıdvan Orhan katıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir